• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Zprávy

Charakteristiky vakuového pouzdra
Čas vydání: 2022-08-04 13:56:38  Hity: 14

Characteristics of vakuum pouzdra


1. Mezi hlavní funkce vakuovéhonafukovacího obalu kromě kyslíku a kvality, které mohou účinněji udržovat původní barvu, aroma, chuť a chuť, patří hlavní funkce vakuovéhonafukovacího obalu, což může účinněji udržovat původní barvu, aroma, chuť a chuť vakuovýchnafukovacích balení a kvality, které mohou účinněji udržovat původní barvu, aroma, chuť a chuť vakuovéhonafukovacího obalu, hlavní funkce vakuovéhonafukovacího obalu a odolnost proti kompresnímu a chuti, které mohou účinněji udržovat původní barvu, aroma, chuť a chuť a chuť a chuť a chuť jídla po dlouhou dobu. Tvar anutriční hodnota.

-2. Mnoho potravinnení vhodné pro vakuové pouzdro a musí to být vakuové balení. Jako jsou křupavá a křehká jídla, potraviny, které se snadno aglomerují, potraviny, které se snadno deformují a docházejí z oleje, jídla s ostrými hranaminebo rohynebo vysokou tvrdostí, které propíchne balicí tašku atd. Po vakuu-atflated a zabalený, inflační tlak uvnitř balicího sáčku je silnějšínež atmosférický tlak mimo balicí sáček, který může účinně zabránit rozdrcení a deformování pod tlakem, aniž by to ovlivnilo vzhled balicího sáčku a dekorace tisku. 

3.

vacuum pouzdro-isnaplněné jediným plynem dusíku, oxidu uhličitým, kyslíkemnebo směsí dvounebo tří plynů po vysávání. Dusík je inertní plyn, který hraje roli plnění a udržuje pozitivní tlak uvnitř vaku, aby zabránil vstupujícím do sáčku a zabránil vzduchu z vaku a hraje ochranný účinekna jídlo. Oxid uhličitý se může rozpouštět v různých tucíchnebo vodě a může být proměněnna slabě kyselou kyselinu uhlovodíkovou, která má aktivitu inhibice plísní, kazících bakterií a dalších mikroorganismů. Kyslík může inhibovat růst a reprodukci anaerobních bakterií a udržovat čerstvost a barvu ovoce a zeleniny. Vysoká koncentrace kyslíku může udržovat čerstvé maso jasně červené-

4. Vakuový pouzdro používá vysoký bariérový vlastností různých plastových materiálů k tomu, aby byl film dosažen k dosažení vysokých bariérových účinkůna kyslík, vodu, oxid uhličitý a zápach.

 5. Vakuový pouzdro je odolný vůči oleji, vlhkosti,nízkému mrazu, kvalitě, čerstvosti a zápachu. Může být použit pro vakuové obaly, aseptické obaly anafukovací balení. 

-

-

Předchozí: Rysy retortova pouzdra

další: Analýza příčin úniku vzduchu...