• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Zprávy

Role vakuového pouzdra
Čas vydání: 2022-08-10 14:54:14  Hity: 23

role vakuového pouzdra


vacuum pouch

is, aby se oddělil jídlo a kyslík v balení vakum vakuovým čerpadlem, aby se zabránilo jídlu ve vakuovém vaku Být oxidován a zhoršován. 

1. Hlavní funkcí vakuového vaku je odstranit kyslík, inhibovat růst a reprodukci mikroorganismů a pomoci zabránit rychlé erozi a zhoršení potravy

2. Jídlo je zabaleno ve vakuovém sáčku, který může odstranit vzduch v balicím sáčku, tvořit podobné vakuum a zpožďovat rychlost zhoršení potravin.

3. Použití vakuových sáčků pro obaly potravin může používat obalové materiály s vynikajícími bariérovými vlastnostmi a vynikající vzduchotěsností, které se mohou účinně vyhnout komunikaci mezi jídlem v balení a vnějším světě, anejen zabránit ztrátě vlhkosti potravin, ztráty aroma a aroma a aroma a vůně a aroma. Rychlé zhoršení a vyhněte se sekundárnímu znečištění.

4. Plyn uvnitř vakuového váčku je téměř úplně extrahován, zkracuje vzdálenost, zrychluje přenos tepla, zkracuje doba sterilizace, zlepšuje účinnost sterilizace a zabraňuje problému rozbití vaku způsobeného smrštěním plynu v důsledku sterilizace tepelného.

5. Mnoho potravin, které se snadno oxidují, je zabaleno do vakuových sáčků, aby se zabránilo oxidaci a ochucení mastných kyselin, snižování bílkovin a potravinových pigmentů z oxidace a zbarvení. Za účelem zachování barvy, aroma, chuti a výživového obsahu potravin.

Předchozí: Recyklace recyklovatelných obal...

další: Kompozitní balení