• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Zprávy

Analýza příčin úniku vzduchu ve vakuovém pouzdru
Čas vydání: 2022-08-04 15:35:16  Hity: 18

analýzana příčinách úniku vzduchu vakuového pouzdra


1. Čistý obsahnebo objem obsahu pouzdra

vacuum exnásleduje přijatelný rozsah použitých flexibilních obalových materiálů. Během přepravynebo prodeje a oběhu způsobí, že se taška rozbije a praskne. Kvalita potravinových vakuových obalových materiálů. Kvalita balicího materiálu způsobuje praskání utěsnění hotového obalu. 

2. Fyzické a mechanické vlastnosti balení potravin. Jako jenapříklad pevnost v tahu a prodloužení v tahu, odpor vpichu, odolnost proti kyvadlu, pevnost v kůře atd. balení a zásobníku. Požadavky dvora a přepravního procesu.

3. Problém s těsněním balení potravin, test prasknutí tlaku, může určit umístění, když

&101; Taška je rozbitá a umístění se slabou mechanickou pevností. Například test pevnosti tepla může určit, zda síla tepla splňuje požadavky obsahu potravin a určuje umístění špatného tepla a uniformitě účinku tepla.#-4. Odolnost proti vpichu balicího vaku by měla být považována za klíčovou úvahu pro kombinaci obalových materiálů. Tester úniku a pevnosti těsnění můženejen detekovat maximální prasknou sílu flexibilního balicího sáčku, ale také otestovat dobu prasknutí balicího sáčkunastavením aplikovaného tlaku. Struktura stohování může býtnavržena podle testovacích údajů a parametry procesu těsnění tepelného těsnění lze dále upravit zlepšit efekt balení.

Předchozí: Charakteristiky vakuového pouzdra

další: Příčiny vrásky retortového p...